Зодия Рак да изключи телефона си на 30 април. Ето и

...
Зодия Рак да изключи телефона си на 30 април. Ето и
Коментари Харесай

Хороскоп за 30 април вторник: Да не вдига телефона никой зодия

Зодия Рак да изключи телефона си на 30 април. 

Ето и хороскопа на: 

Овен

Днес ще се смесите с цяла навалица от най-интересни и невероятни хора, и ще се наслаждавате на всяка минута другарство. Предстои Ви едно забавно запознанство, което ще премине в доста продължителни връзки. Всичко това е с помощта на астрологическите въздействия, които са подготвили този церемониал на хора, с които при други условия на бихте се срещнали. Вие ще решите, дали те ще Ви станат другари или сътрудници, а и каква тъкмо е разликата. Позволете си да вкусите по трохичка от всяко препоръчано пиршество.

Телец

Опитвате се да съумеете с всичко, и по тази причина не успявате нито на една активност да отделите задоволително внимание и време. Това се отнася и за персоналния Ви живот.Ако имате обичан човек, бъдете уверени, че това мощно го наскърбява. А в случай че нямате – в близко време няма и да се появи: за него просто няма да Ви доближат време, сили и сила.
 

Близнаци

Днес е извънредно подобаващ ден, с цел да споделите със своя обичан човек своите ползи и пристрастия. Именно през днешния ден е най-голяма вероятността, той да ги показа, и те да станат и негови пристрастия. Утре може да стане по-сложно....
 

Рак

Жеанието да изпадне в сънливост, понякога се появява у всички хора, само че в този момент просто Ви се желае, да бъдете по-далеч от шумната навалица. Необходимо Ви е някакво време, в което да останете в цялостно успокоение. Освен това, в този момент е най-подходящото време, с цел да учудите обкръжаващите Ви хора. С тази задача можете изцяло да се справите, изключващи телефона си и не отговаряйки на никакво позвъняване.
 

Лъв

Много ще е значимо през този ден да поддържате другарски връзки с хората, близки на Вашия обичан човек: негови родственици, другари, сътрудници. Това ще рече- с всички тези, които той смята за нужни за себе си персони. Постарайте се да извършите това оптимално откровено, ненатрапчиво и тактично.
 

Дева

Когато минимум очаквате, у Вас ще се съберат посетители, въпреки че не обичате доста непредвидени гости. Но защото във Вашето жилище постоянно е чисто и уютно, те няма да съумеят да Ви изненадат. Сега сте предизвестени и имате опция да внесете няколко заключителни линии, като приберете това, което не бихте желали да бъде забелязано от непознати хора. А когато гостите Ви атакуван, престорете се на прекомерно учудени...
 

Везни

През това денонощие Вашето усърдие обезателно ще бъде възнаградено. Не се опитвайте да заставите себе си или хорат, с които работите или са към Вас, да се занимават с досадна, дребнава или рутинна работа. Продължителен и важен триумф през това време биха Ви донесли прочувствените занимания. През този ден имате късмет сполучливо да се възползвате от услугите на задгранична компания, просветително учереждение или необятна мрежа от услуги.
 

Скорпион

Вие през днешния ден доста добре занетре какво може и какво не може. А от къде са се взели тези ограничавания, не знаете и Вие. Отгоре на всичко и всички Ваши тоднини са длъжни да го съблюдават, с цел да не се натъкнат на Вашия правоверен яд. Май е много комплицирано да предстоящ недопечен пазител на правдата?...
 

Стрелец

Постарайте се да се концентрирайте още от сутринта, и ослепително ще се справите с изумително количество дребни задания. Надвечер ще изгаряте от предпочитание да намерите някой по-високоинтелектуален тласък. Това напълно не значи, че избора Ви би трябвало да се ограничи до документалното кино, да вземем за пример. И в случай че някой Ви предложи, да извършите инцидентен избор, кажете „ да ”...
 

Козирог

Денят ще донесе обилни промени в живота и във възгледите Ви за света. Не се опасявайте да взимате независими решения, даже те да провокират у близките отрицателни реакции. Това е ден, в който би трябвало да се ориентирате в личните си възгледи за живота. Творческият Ви капацитет е висок и ослепително ще се справяте с решаването на комплицирани и ексцентрични задания. Възможно е ново сантиментално въодушевление, което да постави началото на напрегнати, непредсказуеми, само че доста буйни връзки.. Доверете се на своята вътрешен глас.
 

Водолей

Днес представителите на този знак на Зодиака ще са повече от нормално деликатни към дреболиите и по тази причина ще им бъде доста елементарно да се оправят със задания, изискващи внимание, старание и вглъбеност. При това креативния капацитет на представителите на този знак е висок и по тази причина привичните занимания или осъществяването на ежедневните отговорности може да бъде превърната от тях в увлекателно деяние. Възможно е приемане на приятни вести от надалеч. Някои Водолеи ще би трябвало да тръгнат на път. Звездите Ви поучават да бъдете по-предпазливи с малко познати хора.
 

Риби

Предпазливост, далновидност и дипломатичност ще са Ви нужни за уговорените през днешния ден срещи. Дори и да са сантиментални, едвам дали ще преминат по този начин леко, както би Ви се искало; ще се наложи да лавирате, да се уговаряте, да намеквате и да действате завоалирано. През този ден напълно не си заслужава да се водят настоятелен договаряния. Вероятността да разберете събеседника си погрешно е прекомерно огромна. На саме със себе си се чувствате доста умерено и леко. Добра книга или занимателен филм биха били за Вас доста приятна компания. Повече внимание ще изискват децата, а и техните проблеми не са по този начин съществени, както наподобява на пръв взор.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР